Uw horecapartner

Uniek portfolio

Swinkels Family Brewers biedt een uniek portfolio aan topbieren. Naast uw eigen enthousiasme en ondernemerschap is dat uiteraard een van de belangrijkste vereisten voor een succesvolle zaak. In onze benadering werken we dan ook een volledige 360° aanpak uit waarbij u, uw zaak en uw concept centraal staan.

 

Partners in crime

Accountmanagers, technische experts, binnendienst collega’s, marketing experten,… iedereen is vanaf de start 100% geëngageerd en begaan met uw succes. Uit mensenliefde? Uiteraard. Maar we moeten er niet flauw over doen: uw succes betekent ook ons succes. Dat maakt ons vanaf ons eerste contact partners in crime.

Persoonlijke service en advies op maat

Wanneer u voor onze speciaalbieren kiest of gewoonweg besluit volledig met ons in zee te gaan, kan u op uw beide oren slapen. Onze mensen staan garant voor een persoonlijke service en op maat gemaakt advies. We zijn net dat tikkeltje anders. Niet altijd de grootste roepers maar wel oerdegelijk en met merken en brouwerijen die tot de absolute wereldtop behoren. 

 

Ontdek onze brouwerijen

We nemen u dan ook graag mee op ontdekkingstocht in onze brouwerijen en laten u met veel plezier ons ruime assortiment pareltjes proeven. De rest bespreken we daarna wel.

Neem gerust en vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.