Estaminet

Over dit merk

Wij, brouwers van speciaal-bier-brouwerij De Hoorn vinden dat ook een pilsbier speciaal moet zijn. Daarom selecteerden we enkel de beste natuurlijke ingrediënten voor dit bier. Te starten met zuiver water uit eigen bronnen, 100% hoogwaardige mout en maar liefst 4 nobele hopsoorten. Combineer dat met een traag en langzaam brouwproces en dan begrijp je waarom wij dit een verfijnde pils vinden.

Estaminet pilsener

Wij vinden dat ook een pilsbier speciaal moet zijn. Daarom selecteerden we enkel de beste natuurlijke ingrediënten voor dit bier. Combineer dat met een traag en langzaam brouwproces en dan begrijp je waarom wij dit een verfijnde pils vinden.

 

Estaminet 0.0

Estaminet 0.0 is een Belgisch verfrissend alcoholvrij bier. Verfrissend en vol van smaak dankzij het vakmanschap van onze brouwers, is deze alcoholvrije variant een verstandig én smaakvol alternatief.

 

 


Estaminet: het lekkerste pintje van België

Score: 9,5/10

"Ontzettend geslaagde bitterheid. De grootste relevatie was deze mooie Estaminet pils. De brouwers hebben het recept van 2008 verfijnd, en dat proef je. Het resultaat is een delicieuze volmoutpils met een ontzettend geslaagde bitterheid dankzij de vier hopsoorten."

Sofie Vanrafelghem